Παραδοσιακή κατοικία στην Βουρβουρού, Σιθωνία

Παραδοσιακή Κατοικία

Βουρβουρού, Σιθωνία

Παραδοσιακή κατοικία στην Βουρβουρού, Σιθωνία Παραδοσιακή κατοικία στην Βουρβουρού, Σιθωνία Παραδοσιακή κατοικία στην Βουρβουρού, Σιθωνία Παραδοσιακή κατοικία στην Βουρβουρού, Σιθωνία Παραδοσιακή κατοικία στην Βουρβουρού, Σιθωνία Παραδοσιακή κατοικία στην Βουρβουρού, Σιθωνία Παραδοσιακή κατοικία στην Βουρβουρού, Σιθωνία Παραδοσιακή κατοικία στην Βουρβουρού, Σιθωνία Παραδοσιακή κατοικία στην Βουρβουρού, Σιθωνία Παραδοσιακή κατοικία στην Βουρβουρού, Σιθωνία
Παραδοσιακή Κατοικία

Μονοκατοικία - Αυτοεξυπηρετούμενη
Βουρβουρού, 63078, Σιθωνία, Χαλκιδική

Κα Ευδοκία
6946453311

Μία παραδοσιακή μονοκατοικία στη Βουρβουρού, μέσα σε καταπράσινο περιβάλλον στους πρόποδες του όρους Ίταμος.
Μπορεί να φιλοξενήσει 5 άτομα καθώς διαθέτει δύο υπνοδωμάτια που μπορούν να φιλοξενήσουν 2 και 3 τρια άτομα αντίστοιχα. Διαθέτει επίσης μεγάλη κουζίνα με τραπεζαρία, πλήρως εξοπλισμένη, τουαλέτα με μπανιέρα, πλυντήριο ρούχων και χώρο στάθμευσης.
Η βεράντα της είναι "το μπαλκόνι της Βουρβουρούς" και θα σας εντυπωσιάσει με την πανοραμική θέα στη θάλασσα, τα νησάκια της περιοχής και την χερσόνησο του Άθω.
Βρίσκεται δίπλα στο δάσος προσφέροντας σας δροσιά όλο το καλοκαίρι και δίνοντας σας ταυτόχρονα γρήγορη και εύκολη πρόσβαση στις παραλίες της περιοχής (Καρύδι, Φάβα, Αφροδίτη, κλπ).
Σε πολύ κοντινή απόσταση υπάρχει πιτσαρία, ενώ στο κέντρο της Βουρβουρούς θα βρείτε super market, εστιατόρια, καφετερίες, ΑΤΜ και ενοικιάσεις σκαφών.

Δεν έχει υποβληθεί ακόμα κάποια αξιολόγηση!